fbpx
energeiakes-therapeies-header-img
Εναλλακτικές Θεραπείες
reiki-service-image
ΡΕΙΚΙ
Είναι μία φυσική θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιεί τη μεταφορά κοσμικής (Quantum) ενέργειας μέσω του απαλού αγγίγματος των χεριών επάνω στο σώμα.

Αυτό έχει μία θεραπευτική και εξισορροπητική επίδραση που βασίζεται στην απελευθέρωση λεπτοφυών ενεργειακών εμπλοκών από του σύστημα του θεραπευόμενου.

Το θεραπευτικό Reiki έχει μελετηθεί όλο και περισσότερο ως μία πιθανή θεραπεία για μία μεγάλη ποικιλία από σωματικές και ψυχικές ασθένειες.

・Βοηθάει στην αντιμετώπιση πένθους
・Αύξηση της καλής ροής αίματος και κυκλοφορίας
・Αφύπνιση διαίσθησης και αυτογνωσίας
・Μειώνει το στρες και το αίσθημα ανησυχίας
・Ανακουφίζει απο πόνο και δυσφορία
・Καθαρίζει ενεργειακά μπλοκαρίσματα και καταπιεσμένα συναισθήματα
・Επιφέρει ήπια αποτοξίνωση, εξομαλύνει την πέψη και βοηθάει σε τυχόν διατροφικές διαταραχές
・Βελτιώνει τη διάθεση
・Βελτιώνει την άμυνα του οργανισμού
・Ενδυναμώνει την αυτοεκτίμηση
・Ανακουφίζει απο την κατάθλιψη
・Ενισχύει τη χαλάρωση και βελτιώνει τον ύπνο
・Ανακουφίζει από εποχιακή συναισθηματική διαταραχή (SAD)
krystalotherapeia-service-image
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Είμαστε όλοι φτιαγμένοι από ενέργεια και αυτή η ενέργεια εκπέμπει ποικίλες συχνότητες στον πλανήτη μας. «Όλα στη ζωή είναι δονήσεις» όπως είπε Άλμπερτ Αϊνστάιν. Αυτή την εποχή, οι εξελίξεις στην τεχνολογία συχνά μας βομβαρδίζουν με αφύσικες συχνότητες που μπορούν να επηρεάσουν τους φυσικούς κραδασμούς που εκπέμπονται από το σώμα μας.

Πολλά θετικά ιόντα (αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης) μπορούν να προκαλέσουν μείωση της λειτουργικότητας του ανοσοποιητικού συστήματος και τελικά ασθένειες. Έτσι, τα αρνητικά ιόντα έχουν ευεργετική επίδραση στην αναπαραγωγή και την επιδιόρθωση των κυττάρων του σώματος. Οι ημιπολύτιμοι και πολύτιμοι λίθοι, (όπως όλα τα πράγματα στη Γη), δονούνται με τη δικής τους συχνότητα και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

Όταν η ανθρώπινη βιοενέργεια επηρεάζεται από την κοσμική ενέργεια ρείκι και ενός συνδυασμού κρυστάλλων η δομημένη ροή του ενεργειακού πεδίου ενεργοποιεί τις ενέργειες των πεπτιδικών και υποφυσιακών αδένων προωθώντας την ομοιόσταση και την ισορροπία του σώματος, καθώς και την πλήρη ενεργοποίηση του DNA, προκαλώντας υψηλότερα επίπεδα κυτταρικής ενέργειας.

Καταλύει τις αυξημένες καταστάσεις συναισθηματικής ευαισθητοποίησης. Καλύτερος ύπνος και παραγωγή HGH (HUMAN GROWTH HORMONE)​.

Η δονητική ενέργεια του Ρείκι, μ’ ένα συνδυασμό κρυστάλλων βοηθάει στην επούλωση.
crystal-bed-services-img
QUANTUM RESONANCE CRYSTAL BED
Είναι μία συσκευή με ένα σύνολο από επτά εξαιρετικά καθαρούς, ακριβείς κρυστάλλους χαλαζία Vogel, κομμένους σε συγκεκριμένη συχνότητα. Κάθε κρύσταλλος ανάβει σε διαφορετικό χρώμα το οποίο αντιστοιχεί σ’ ένα από τα επτά βασικά ενεργειακά κέντρα. Μόλις ξεκινήσει η συνεδρία τα φώτα που ταιριάζουν με τη συχνότητα δόνησης των χρωμάτων των επτά ενεργειακών πεδίων (τσάκρα), εκπέμπουν φως και ενέργεια μέσω των κρυστάλλων σε κάθε αντίστοιχο πεδίο. Ενεργοποιούν τους θεραπευτικούς ρυθμούς για να καθαρίσουν, να εξισορροπήσουν και να ευθυγραμμίσουν τη βιοενέργεια. Όλα τα ενεργειακά κέντρα και η αύρα επουλώνονται και αποκαθιστώνται. Επίσης απαλλάσσονται από οποιαδήποτε μορφής ενεργειακά «μπλοκαρίσματα» και έτσι το σώμα αρχίζει και πάλι να δονείται στις σωστές συχνότητες.
xromatotherapeia-service-image
ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η χρωματοθεραπεία είναι μία μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιεί το ορατό φάσμα (χρώματα), για την προσαρμογή των κραδασμών του σώματος σε συχνότητες που έχουν ως αποτέλεσμα την υγεία και την αρμονία.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της μεθόδου, κάθε αρνητική βιολογική κατάσταση, πριν εκδηλωθεί σαν σωματικό σύμπτωμα, εκδηλώνεται πρώτα στην βιοενέργεια του ατόμου.

Με τη χρωματοθεραπεία λοιπόν, η βιοενέργεια παίρνει τη δόνηση (συχνότητα) του χρώματος και μεταφέρει τη θεραπευτική της ενέργεια στους ιστούς. Έτσι η κόπωση, το άγχος, η απογοήτευση και άλλες αρνητικές βιολογικές και ψυχοδιανοητικές καταστάσεις, εξουδετερώνονται με αποτέλεσμα, να προσλαμβάνονται και οι διάφορες υποβόσκουσες παθήσεις.

Κάθε χρώμα έχει τη δική του συχνότητα και επηρεάζει όχι μόνο την ψυχική και διανοητική κατάσταση του ανθρώπου αλλά και τη φυσική. Η πιο σημαντική δόνηση για τον κάθε οργανισμό, είναι η δόνηση του ήλιου, που δίνει και τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, μπλε, βιολετί) τα οποία αντιστοιχούν στα επτά ενεργειακά κέντρα (chakra). Το μαύρο χρώμα απορροφά όλο το φάσμα του ορατού φωτός και η παραμονή κάτω από την επήρεια του μαύρου, όπως τα μαύρα ρούχα για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να κάνει κακό στην βιοενέργεια ενός ατόμου, επειδή το μαύρο απορροφά τη δύναμη και την ζωτικότητα του φάσματος, προκαλώντας σωματική και ψυχική εξάντληση.

Κλικ στον πίνακα για περισσότερα
therapeia-syxnotiton-service-image
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
Τα πάντα είναι ενέργεια και η ενέργεια εκδηλώνεται με συχνότητες. Η χρήση συγκεκριμένων συχνοτήτων γίνεται για θεραπεία, για εσωτερική ισορροπία και για ενδυνάμωση.

Σύμφωνα με το Κβαντικό Μοντέλο της Πραγματικότητας όλες οι ασθένειες μπορούν να θεωρηθούν ως μείωση της συχνότητας και ως μη συνεκτικοί κραδασμοί της ύλης.

Ή αν το θέσουμε διαφορετικά, όλες οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα της μη συνοχής. Όσο περισσότερο το σήμα συχνοτήτων είναι χωρίς συνοχή, τόσο λιγότερες πληροφορίες και συχνότητες ανταλλάσσονται μεταξύ των κυττάρων.

Η προκύπτουσα μεταβολή στην ενέργεια προκαλεί αντίστοιχα μία αλλαγή στη συχνότητα. Αυτό το εύρος συχνότητας είναι περισσότερο ύλη και λιγότερο ενέργεια.

Έτσι, επειδή υπάρχει λιγότερη ενέργεια, τα κύτταρα δε μπορούν να εκτελέσουν σωστά τις βιολογικές τους λειτουργίες και αυτό οδηγεί σε ασθένεια ή νόσημα.
light-sound-therapy-service-image
LIGHT & SOUND THERAPY
Η θεραπεία γίνεται μέσου ειδικής συσκευής (AudioColor), είναι μία μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες των χρωμάτων και των ήχων σε μία συνάφεια συγκεκριμένων κραδασμών.

Είναι σχεδιασμένη στην εναρμόνιση χρωμάτων και ηχητικών τόνων, για την συνολική ενίσχυση του ανθρώπου. Ενεργοποιεί τις ενέργειες των πεπτιδικών και υποφυσιακών αδένων. Το δομημένο ρέον πεδίο προωθεί την ομοιόσταση και την ισορροπία του νου και σώματος. Οτιδήποτε βυθίζεται σ’ ένα βιοενεργό πεδίο θα είναι πιο εύκολο να εκφράσει το υψηλότερο ανθρώπινο δυναμικό Είναι μια βιοενεργειακή γεννήτρια πεδίων που χρησιμοποιεί τις συχνότητες του φωτός σε συνδυασμό με τον ήχο ώστε να παραχθεί μία αισθητηριακή εμπειρία που παρακάμπτει την ψυχική δραστηριότητα για να διεγείρει άμεσα το σωματικό, συναισθηματικό και διανοητικό της πολυδιάστατης ανθρώπινης ύπαρξης, συμμετέχοντας και παράγοντας μία ανυψωμένη ζωή.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, όσο και μετά την αλληλεπίδραση της διαδικασίας, τα άτομα αναφέρουν συναισθηματική ισορροπία, χαλάρωση, ηρεμία, ευεξία και μείωση του πόνου και του άγχους, που ακολουθείται από την αύξηση της ζωτικής ενέργειας, της έμπνευσης και της δημιουργικότητας.
Πόσο συχνά θα έπρεπε να κάνετε αυτές τις θεραπείες
Ο αριθμός των συνεδριάσεων, που κάποιος πρέπει να κάνει, ποικίλει από το επίπεδο της υγείας του και τον λόγο που θέλει. Αν κάποιος είναι πολύ άσχημα ψυχοσωματικά, τότε οι συνεδρίες θα μπορούσαν να είναι έως τρεις φορές την εβδομάδα μέχρι ν’ αυξηθεί το επίπεδο υγείας, στη συνέχεια να μειωθεί η συχνότητα σε εβδομαδιαία και στη συνέχεια
μηνιαία. Αν ένα άτομο θέλει απλώς για ψυχική χαλάρωση τότε μία εβδομαδιαία συνεδρία είναι επαρκής και μπορούν να επαναλαμβάνονται σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο ανά συνεδρία.
Θεραπευτική Εμπειρία
Θα παρατηρήσετε ότι κάθε συνεδρία είναι διαφορετική και κάθε άτομο το βιώνει διαφορετικά. Μπορεί απλώς να κοιμηθείτε (κάτι που είναι πολύ καλό, καθώς η θεραπεία συμβαίνει όταν είστε χαλαροί και πιο δεκτικοί). Μπορεί να νοιώσετε ένα κύμα θερμότητας ή το αντίστροφο. Μπορεί να πάτε σε μια κατάσταση ευδαιμονίας. Μπορεί να έχετε
οράματα ή να έχετε κάθε είδους σωματικές αισθήσεις, όπως ακούσιες κινήσεις στις περιοχές όπου συμβαίνει η επούλωση. Μπορεί να αναπαράγεται σκέψεις ή δυσάρεστες αναμνήσεις ή συναισθήματα, που τα βλέπετε να ξεθωριάζουν και να επιλύονται καθώς ολοκληρώνετε τις θεραπευτικές συνεδρίες.
ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟ ΣΑΣ